Vzorky

Vzorek 40 Bušínská klobása od Dr. Klimeše s Bušína v jemně pikantním nálevu

20.06.2016 12:44
Nálev jemně pikantní Složení - voda, ocet, hořčičné semínko, mletý pepř, celý pepř,  bobkový list poměr voda:ocet = 3:1 Svaříme krátkým varem, cca 5 minut. Klobása je krájená na kolečka. Při nakládání prokládám vrstvy uzeniny vrstvami cibule a krájené čerstvé papriky. Do sklenice vkládám půlky...

Vzorek 39 - Černá klobása od Dr. Klimeše z Bušína v mírně pikantním nálevu

20.06.2016 12:41
Nálev jemně pikantní Složení - voda, ocet, hořčičné semínko, mletý pepř, celý pepř,  bobkový list poměr voda:ocet = 3:1 Svaříme krátkým varem, cca 5 minut. Klobása je krájená. Při nakládání prokládám vrstvy uzeniny vrstvami cibule a krájené čerstvé papriky. Do sklenice vkládám půlky nakládané...

Vzorek 38 Špekáčky od Dr. Klimeše z Bušína v jemném dámském nálevu

20.06.2016 11:08
Nálev jemný dámský Složení - voda, ocet, citrónová šťáva, hořčičné semínko, mletý pepř, celý pepř,  bobkový list poměr voda:ocet = 4:1, šťáva z 1 většího citronu (důkladně vymačkaná) na 8 utopenců Svaříme krátkým varem, cca 5 minut. Špekáčky popráším sladkou paprikou Při nakládání prokládám...

Vzorek 37 Špekáček od Dr. Klimeše z Bušína v chlapáckém nálevu

20.06.2016 11:05
Nálev chlapácky pikantní Doporučuji opatrnost - snadno se překoření a potom pálí dvakrát. A hodně! Složení - voda, ocet, hořčičné semínko, mletý pepř, celý pepř,  bobkový list. Přidám kapku nálevu z chilli papriček. poměr voda:ocet = 3:1 Svaříme krátkým varem, cca 5 minut. Špekáčky popráším...

Vzorek 36 - Špekáček Dr. Klimeše z Bušína - jemně pikantní nálev

20.06.2016 11:01
Nálev jemně pikantní Složení - voda, ocet, hořčičné semínko, mletý pepř, celý pepř,  bobkový list poměr voda:ocet = 3:1 Svaříme krátkým varem, cca 5 minut. Špekáčky popráším sladkou paprikou Při nakládání prokládám vrstvy uzeniny vrstvami cibule a krájené čerstvé papriky. Do sklenice vkládám...

Vzorek 35 - Špekáček Dr. Klimeš z Bušína v základním nálevu

20.06.2016 10:58
Nálev základní Složení - voda, ocet, hořčičné semínko, mletý pepř, celý pepř,  bobkový list poměr voda:ocet = 3:1 Svaříme krátkým varem, cca 5 minut. Při nakládání prokládám vrstvy uzeniny vrstvami cibule. Po zalití vařícím nálevem uzavřeme 2 - 3 bobkovými listy. Zatím...

Vzorek 34 - Utopenci s feferonkou, Lahůdkářství Cajthaml

08.03.2014 07:29
Tak trošku jsem se bál je koupit, stejně jako jakékoliv jiné kupované... Zírali (ti utopenci!) na mě z plastové pixly takovým mrtvolně šedozeleným pohledem, podporovaným studeným bledým světlem zářivky osvětlující chlaďák, v němž byli ve výši očí vystraveni. Na víčku jsem se nedočetl nic. Písmenka...

Vzorek 33 - Hermelín Král sýrů se zeleným pepřem

07.01.2014 21:33
Hermelín Král sýrů se zeleným pepřem Ďábelské koření Vitana FeferonkyTitbit Kaufland Olivový olej Costa de Espaňa Kaufland   Hermelín nakrájím na kostky cca 1 cm velké, obalím ďábelským kořením a zaliju olejem doplna. Prokládám cibulí a kousky feferonek. Uzavřeno šroubovacím...

Vzorek 32 - Hermelín Král sýrů Original

07.01.2014 21:30
Hermelín Král sýrů Original Ďábelské koření Vitana FeferonkyTitbit Kaufland Olivový olej Costa de Espaňa Kaufland   Hermelín nakrájím na kostky cca 1 cm velké, obalím ďábelským kořením a zaliju olejem doplna. Prokládám cibulí a kousky feferonek. Uzavřeno šroubovacím víčkem. Založeno...

Vzorek 31 - Sedlčanský hermelín

07.01.2014 21:26
Hermelín Sedlčanský Ďábelské koření Vitana FeferonkyTitbit Kaufland Olivový olej Costa de Espaňa Kaufland   Hermelín nakrájím na kostky cca 1 cm velké, obalím ďábelským kořením a zaliju olejem doplna. Prokládám cibulí a kousky feferonek. Uzavřeno šroubovacím víčkem. Založeno 7.1.2014
1 | 2 | 3 | 4 >>