Hodnocení

Hodnocení - Vzorek 35 - Špekáček Dr. Klimeš z Bušína v základním nálevu

30.06.2016 08:44
Tenhle nálev teda špekáčkům z Bušína vysloveně nesluší. Vytahal z nich veškerou chuť, takže sám o sobě nebyl špatný. Ale komu jde o nálev, že... Špekáčky docela ztratily chuť, zgumovatěly, no zkrátka nic moc. Čekal jsem víc. Čili poučení: Bušínské špekáčky do tohohle láku nee. Hodnocení - Když je...

Hodnocení - Vzorek 39 - Černá klobása od Dr. Klimeše z Bušína v mírně pikantním nálevu

29.06.2016 11:23
Před časem mi syn přivezl z Francie jako dárek láhev červeného vína a kousek sýra. Samotné víno ani sýr mne nijak zvlášť neoslovily. Ostatně - podívejte se sami. Ale dohromady, tak to byl koncert! No a s tou klobásou je to podobné. Je to další rána mému přesvědčení, že z klobásy nemohou být dobré...

Hodnocení - Vzorek 36 - Špekáček Dr. Klimeše z Bušína - jemně pikantní nálev

29.06.2016 10:56
No tak to se povedlo! Ony už ty špekáčky byly móóóc dobrý. A tenhle mírně pikantní nálev jim vyloženě sednul. Jestli jsem před časem chválil a do nebe vynášel špekáčky od mistra Morávka z Vračovic - Orlova, tak tyhle byly ještě lepší. Nemá to chybu, je to prostě extraliga.  A to zrály pouhých...

Hodnocení - Víno Montagne Saint - Emilion

08.03.2014 07:52
Dostalo se mi darem do rukou víno přímo z Bordeaux, přátelé. Tak si pojďme povědět, o čem bylo. Je to směs Merlotu, Cabernet Franc a Cabernet Sauvignon, označená ročníkem 2012 od Augusta Florenta. Vůně Nikterak opojná, takříkajíc univerzální Barvu nebylo lze zkoumat, bylo přítmí... Však víme......

Hodnocení - Vzorek 34 - Utopenci s feferonkou, Lahůdkářství Cajthaml

08.03.2014 07:43
Tak trošku jsem se bál je koupit, stejně jako jakékoliv jiné kupované... Zírali (ti utopenci!) na mě z plastové pixly takovým mrtvolně šedozeleným pohledem, podporovaným studeným bledým světlem zářivky osvětlující chlaďák, v němž byli ve výši očí vystraveni. Na víčku jsem se nedočetl nic. Písmenka...

Hodnocení - Vzorek 33 - Hermelín Král sýrů se zeleným pepřem

21.01.2014 18:47
Zdá se, že hermelín Král sýrů se pro nakládání docela hodí. Drží pohromadě, nerozpadá se. Ďábelské koření mu neškodí, zvlášť milovníkům pikantních kousků to musí vysloveně chutnat.   Hodnocení 1 - Výborné

Hodnocení - Vzorek 22, 23 - Klobása papriková Rabbit krájená

21.01.2014 18:44
Papriková klobása ve mně žádný extra dojem nezanechala. Dá se to, ale žádný zázrak.   Hodnocení 3 - Ujde to

Hodnocení - Vzorek 21 - Špekáček Rabbit vcelku

21.01.2014 18:28
Nebylo to špatný, ale krájený byl lepší. Hodnocení 2 - Docela dobrý

Hodnocení - Vzorek 30 - Camembert Rank COOP a Vzorek 31 - Sedlčanský hermelín

17.01.2014 08:14
Nějak neumím zacházet s pálivým kořením... Přehnal jsem to, takže mě z toho akorát pálí huba, což není dobře. Navíc se objevil další společný problém: Sýr se úplně rozsypal. Jakoby se vysrážel na drobné hrudky. Myslel jsem si, že to je způsobeno nevyzrálostí (jako první jsem otevřel Camembert), ale...

Hodnocení - Vzorek 28 - Špekáček Rabbit krájený v pikantním nálevu

14.01.2014 20:49
Nehodnotím, přehnal jsem to s ďábelským kořením. To přebilo všechny ostatní chutě. Musím být příště opatrnější.
1 | 2 | 3 >>