Hodnocení

Hodnocení - Vzorek 24 - Klobása pikantní Rabbit krájená + feferonka + pepř celý

14.01.2014 20:42
Moje původní teorie, že z klobás utopenci nebudou dobří, dostává trhliny... Pikantní klobása vylepšená feferonkou a kuličkovým pepřem je pikantní, ale ne pálivá. Pikantní příchuť výborně doplňuje chuť klobásy. Je to prudce jedlý!   Hodnocení: 1 - Výborné

Hodnocení - Vzorek 20 - Špekáček Rabbit krájený

14.01.2014 20:33
Tomuhle špekáčku jemný nálev vysloveně sedne. Tady není co dodat. Hodnocení 1 - Výborné

Hodnocení - Vzorek 17 - Špekáčky MasoEko vcelku v základním nálevu

13.01.2014 09:28
Ačkoliv tyhle špekáčky ptří mezi ty chuťově lepší, velejmný nálem jim nesvědčí. Vytáhl z nich veškerou chuť i vůni a nic jim nepřidal. Pokud jsou vcelku, jsou o něco málo chutnější, než krájené Rozhodně je nezavrhuju, půjdu s nimi do jiných akcí. Hodnocení 3 - Ujde to

Hodnocení - Vzorek 18 - Štěpánovské párky zkracované v základním nálevu

12.01.2014 18:56
První vzorek z těch  zaměřených na netradiční vstupní suroviny. Štěpánovské párky mají svou vlastní intenzivní chuť. A ta se nemá ráda s nálevem. Vůbec se to k sobě nehodí. Na druhou stranu - když nálev opravdu důkladně slijete pryč, není to tak špatné. Takže tady to bude dvojí hodnocení: s...

Hodnocení - Vzorek 19 - Špekáček MasoEko krájený

11.01.2014 07:57
Ačkoliv tyhle špekáčky ptří mezi ty chuťově lepší, velejmný nálem jim nesvědčí. Vytáhl z nich veškerou chuť i vůni a nic jim nepřidal. Udělal z nich takovou žvýkaninu. Rozhodně je nezavrhuju, půjdu s nimi do jiných akcí. Hodnocení 4 - když je hlad

Hodnocení - Vzorek 16 - Jednoduše nakládaný hermelín Kaufland Classic

07.01.2014 18:44
Trošku se až červenám, ale tohle byla pecka!!! Byl to obyčejný noname low-end camembert z Kauflandu, to nejlevnější, co tam měli, ale vyzrál v dokonalý koncert pro chuťové buňky! Měl jsem ho na kuchyňské lince při pokojové teplotě. Sýr dozrál, přijal naprosto ochotně a bez okolků pikantnost jak...

Hodnocení - Vzorek 12, 13 Špekáčky Písečná, vcelku, nálev velmi jemný, přislazený

02.01.2014 00:02
Zajímavá věc! Tytéž špekáčky, ten samý nálev, ale docela jiný výsledek! Tohle byl zatím chuťově asi nejčistší vzorek, který jsem otevřel. Klidná, plná a vyrovnaná chuť bez jakýchkoliv rušivých vlivů. Vynikající! Jsem si jist, že by si pošmákly i děti. Tenhle velejemný nálev - přislazený i...

Hodnocení - Vzorek 14, 15 Špekáčky Písečná, krájené, nálev velmi jemný, přislazený

29.12.2013 13:03
Chybička se vloudila. Ale špekáčky za to nemůžou. Když jsem se pustil do špekáčku ve velejemném přislazeném nálevu, jenom malilinko, ale přeci jen mě tam něco rušilo. Taková drobná zahořklost, takový povědomý nepříjemný ocas... Ani jsem nemusel moc dlouho přemýšlet. Byla to hořkost pomerančového...

Hodnocení - Vzorky 10, 11 Špekáčky Písečná, nálev velmi jemný, neslazený

26.12.2013 11:38
Dělám to rád - né, že ne! - a zase se musím pochválit! Zase se mi něco povedlo! A to i přesto, že tentokrát nebude hodnocení za jedna. Jak je to možné? Chuťově vzorky nijak nevynikly. Někdo by možná mohl říci, že jim něco chybí. Špekáčky z Písečné se však ukázaly jako výborný základ. Ve spojení s...

Hodnocení - Vzorek 5 - Špekáček Polička krájený, nálev klasický

21.12.2013 07:31
U špekáčků z Poličky není rozdíl, zda jsou vcelku nebo krájené. Takže: Ze špekáčků z Poličky jsem měl trošku obavy, a musím přiznat, že se naplnily... Špekáček nasákl méně láku. Už "za syrova" byl chuti nevalné, a to mu nejen zůstalo, ale pohříchu se i rozvinulo... Špekáček nahořkl (nebo zahořkl?),...
<< 1 | 2 | 3 >>