Hodnocení

Hodnocení - Vzorek 8, 9 Točený Kořínek krájený, nálev klasický

20.12.2013 08:21
Na tenhle vzorek jsem se těšil. A tak jsem nedočkavě přeskočil krájený špekáček z Poličky a vrhnul se rovnou na točeňák Kořínek. Ale to jsem si dal... :-( Kořínkův točeňák mám moc rád. Ale jak se ukázalo, na utopence se vůbec nehodí. Nejen, že nepřijal skoro žádný nálev ani chuť z něj. Naopak...

Hodnocení - Vzorek 6, 7 - Špekáček Polička vcelku, nálev klasický

19.12.2013 07:42
Ze špekáčků z Poličky jsem měl trošku obavy, a musím přiznat, že se naplnily... Špekáček nasákl méně láku. Už "za syrova" byl chuti nevalné, a to mu nejen zůstalo, ale pohříchu se i rozvinulo... Špekáček nahořkl (nebo zahořkl?), získal gumovitou konzistenci a jeho chemicko-asfaltovou chuť jsem měl...

Hodnocení - Vzorek 4 - Sezemický točený, krájený, nálev klasický

18.12.2013 18:02
Teda - zatímco špekáčky ze Sezemic jsou na mém seznamu "prošlých" (neboli pozitivně lustrovaných, jak chcete), jejich točeňák už tak jednoznačný dojem nezanechal. Rozhodně ani zdaleka nevsákl tolik nálevu, čímž ani nijak významně nepřijal jeho chuť. Získal trošku "gumovou" konzistenci, na...

Hodnocení - Vzorek 2 -Špekáček Sezemice krájený, klasický nálev

16.12.2013 16:28
Když tak o tom přemýšlím, tak se musím pochválit. Utopenci se povedli.  Špekáčky  vsákly hodně nálevu. Viditelně narostly, jejich jemná plná chuť přijala mírnou kyselost nálevu i pikantnost papriček a cibule. Zároveň si však zachovaly svou jemnost. Výsledek: Jemné, jen lehounce okyselené,...

Hodnocení - Vzorek 1, Vzorek 3 - Špekáček Sezemice vcelku, nálev klasický

16.12.2013 16:18
Když tak o tom přemýšlím, tak se musím pochválit. Utopenci se povedli. Špekáčky vsákly hodně nálevu. Viditelně narostly, jejich jemná plná chuť přijala mírnou kyselost nálevu i pikantnost papriček a cibule. Zároveň si však zachovaly svou jemnost. Výsledek: Jemné, jen lehounce okyselené, mírně...
<< 1 | 2 | 3