do olivového už nikdy! Rozumíš? NIKDY!!!
Je v něm spousta aromatických látek, a mnohé z nich jsou agresivní. Sýr pak rozežerou na padrť.
Mimochodem - na olivovém oleji se ani nesmaží. Ty aromatické látky se přepálí a stávají se z nich karcinogeny. Ale vysvětluj to Čechům...
Hodnocení - Vzorek 30 - Camembert Rank COOP a Vzorek 31 - Sedlčanský hermelín
17.01.2014 08:14
Nějak neumím zacházet s pálivým kořením...
Přehnal jsem to, takže mě z toho akorát pálí huba, což není dobře.
Navíc se objevil další společný problém: Sýr se úplně rozsypal. Jakoby se vysrážel na drobné hrudky. Myslel jsem si, že to je způsobeno nevyzrálostí (jako první jsem otevřel Camembert), ale Sedlčanský se rozsypal úplně stejně.
Možné příčiny:
1) pálivé koření
2) vysoká teplota uskladnění (uloženo na kuchyňské lince)
3) příš drobně nakrájeno
Vyzkoušíme, uvidíme.
Takže hodnocení
Nehodnoceno
Diskusní téma: Hodnocení - Vzorek 30 - Camembert Rank COOP a Vzorek 31 - Sedlčanský hermelín
Datum: 20.02.2014