Utopenec je uzenina. Tedy hlavně uzenina

05.12.2013 13:44

Především špekáček. Tak ho všichni známe. Někteří dokonce ani nepřipouštějí, že by se utopenec dal připravit z něčeho jiného.

Respektuju toto přesvědčení. A připouštím, že klasický utopenec ze špekáčku může být něco jako Prazdroj mezi pivy.

Ale stejně jako není Prazdroj jediné pivo na světě, ani utopenec ze špekáčku není jedinou formou existence této laskominy.

Prostor k objevování je obrovský. Od různých točeňáků, přes měkké salámy, koninu až po třeba šunku. A ani tady jsem se nezastavil...

Na těchto stránkách najdete hodnocení vzorků uzenin, které se mi dostaly do rukou.

A to jak "před aplikací", tak i po ní. Tedy hodnocení před naložením, tak i hotového utopence.

Někdy je ta proměna opravdu hoooodně zajímavá.

Těšte se! Máte na co.

A pište!

Zdarec neplavec!